AKÇA İnşaat İskele ve Kalıp San. Tic. Ltd. Şti.

KALIP SİSTEMLERİ

ENDUSTRIYEL H20 PERDE KALIBI FORM-H20
Plywood yüzeyli H20 Ahşap Kirişler, Kuşaklar, Payanda ve Çalışma Konsolu vb birlikte kullanılır. Vinçle Taşınabilir, Projenize Uygun Ebatlarda Kullanılabilir.
ENDUSTRIYEL H20 KOLON KALIBI FORM-H20C
Vinçle Taşınabilir, Projenize Uygun Ebatlarda Kullanılabilir, Payanda ve diğer Aksesuarları ile birlikte kullanılır
AYARLANABİLİR KOLON KALIBI FORM-CS
Çelik Sac yüzeyli ,Payanda ve diğer aksesuarları ile birlikte kullanılan; belirli kalınlıktaki yüzey ve kenar sacları ile mukavemetli bir şekilde , projenize Uygun ebatlarda üretilen, pratik ve uygun maliyetli kalıp sistemidir.
ÇELİK PERDE VE KOLON KALIBI FORM-M
Çelik Sac yüzeyli ,Payanda ve diğer aksesuarları ile birlikte kullanılan; belirli kalınlıktaki yüzey ve kenar sacları ile mukavemetli bir şekilde , projenize Uygun ebatlarda üretilen kalıp sistemidir.
PREKAST KALIP SİSTEMİ FORM-P
Sac yüzeyli payanda ve diğer bağlantı elemanları ile birlikte kullanılır. Projenize Uygun Ebatlarda Üretilir.
ENDUSTRIYEL H20 PERDE KALIBI FORM-H20
Plywood yüzeyli H20 Ahşap Kirişler, Kuşaklar, Payanda ve Çalışma Konsolu vb birlikte kullanılır. Vinçle Taşınabilir, Projenize Uygun Ebatlarda Kullanılabilir. (Ankara KOZ İnşaat Şantiyesinden)
MODÜLER ÇELİK KALIP FORM-M
Çelik Sac yüzeyli ,Payanda, Asker, Kuşak ve diğer aksesuarları ile birlikte kullanılan; belirli kalınlıktaki yüzey ve kenar sacları ile mukavemetli bir şekilde , projenize Uygun ebatlarda üretilen kalıp sistemidir. Ekonomik çözümler, elle taşınabilir optimum çözümler sunar.
DÖŞEME KALIBI FORM-S
Çelik Sac yüzeyli , dikey uzun yönde tek veya çift takviyeli olarak üretilir. Kenar sacları tüm yönlerden çift bükümlü olduğundan mukavemetli bir şekilde , projenize uygun 40x100cm, 50x100cm gibi farklı ebatlarda üretilen döşeme kalıp malzemesidir. Ekonomik ve uygun fiyatlı çözümler sunar.
Kategoriler
  ALIŞ SATIŞ
DOLAR 8.8469 TL. 8.8628 TL.
EURO 10.2484 TL. 10.2669 TL.